یکی از بزرگترین جنایات صورت گرفته رژیم صهیونیستی در اردوگاه صبرا و شتیلا است. صبرا و شتیلا دو اردوگاه از مجموع دوازده اردوگاه آوارگان فلسطینی در لبنان هستند. در شهریورماه سال 1361 آریل شارون وزیر جنگ وقت اسرائیل در حالی که بالای پست دیده بانی مقر فرماندهی ارتش اسرائیل مشرف بر اردوگاه صبرا و شتیلا، ایستاده و نظاره گر بود، نیروهای فالانژیست حزب کتائب در لبنان، تحت فرماندهی و نظارت مستقیم او، ضمن محاصره و حمله به این دو اردوگاه به مدت 2 روز بدون وقفه بر روی فلسطینی ها که در بین آنان زنان، کودکان و سالخوردگان بی دفاع دیده می شدند آتش گشودند.در این قتل عام 3297 کودک و نوزاد و زن فلسطینی و لبنانی از مجموع 20 هزار ساکن این اردوگاه شهید شدند.فاجعه ای چنین را بگذارید در کنار کشتار کودکان و مادران در روستای قانادر جریان جنگ 33 روزه در زمان ریاست جمهور امیل لحود، کلید زدن جنگ 22 روزه برای جبران شکست های جنگ های 33 روزه در زمان شیمون پرز و استفاده از بمب های فسفری علیه کودکان و زنان بی گناه در آن جنگ؛ در آن مقطع فاجعه چنان بود که شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد نتوانست در مقابل گزارش های خبرنگاران از فجایع رژیم صهیونیستی به ریاست شیمون پرز سکوت کند و بالاخره در قطعنامه ای درباره نقض حقوق بشر توسط این رژیم اعتراف کرد. گزارش کمیته حقیقتیاب سازمان ملل متحد که توسط ریچارد گلدستون تهیه شده بود، اسرائیل و حماس را متهم به ارتکاب جرایم جنگی کرد. از جمله استفاده از فسفر سفید برای حمله به ساختمانهای آژانس امدادرسانی به آوارگان، هدف قرار دادن بیمارستان القدس و حمله به بیمارستان الوفا!
خب! اجازه بدهید درباره اهدای جایزه صلح نوبل به اسحاق رابین و شیمون پرز دو تن از مقامات رژیم صهیونیستی کمی بیشتر تامل کنیم. کاش نوبل زنده بود.
جنگ اقتصادی و جایزه صلح
ماجرای صلح و جایزه صلح فقط در طنز شیمون پرز و اسحاق رابین خلاصه نمی شود. این جایزه را کمیته صلح امسال به اتحادیه اروپا داد که از سال 2007 رسما جنگی اقتصادی را علیه ایران آغاز کرده است. از تحریم های نفتی و بانکی بگیرید تا تحریم هایی که میتواند تامین نیازهای درمانی برخی بیماران خاص را در کشور با مشکل همراه کند. اعطای جایزه صلح نوبل به اتحادیه اروپا مثل همان اعطای جایزه صلح به هنری کیسینجر و لی دوک تو به خاطر بازگردان صلح به ویتنام است به خاطر بازگرداندن صلح به ویتنام! لی دوک تو در آن زمان جایزه را نگرفت و متذکر شد که جنگ در ویتنام هنوز ادامه دارد!
اگر فساد کنید تحریم ها لغو می شود
محمود رضا خاوری مدیر عامل سابق بانک ملی حتی تا آخرین لحظه هم از بیت المال خرج کرد و با بلیط دولتی از ایران خارج شد. پای او به عنوان یکی از متهمان اصلی به ماجرای اختلاس سه هزار میلیاردی باز شده بود و که بهانه درمان بیماری اش از ایران خارج شد و در ویلای بزرگش در کانادا ساکن شد. ایران از پلیس اینترپل درخواست تعقیب او را کرد و از کانادا خواست تا او را بازگرداند. نه دولت اتاوا به غیر از قطع روابطش با ایران کاری در این پرونده کرد نه از پلیس اینترپل خبری شد. چندی پیش گفته شد که او از کانادا خارج شده و احتمالا به آمریکا رفته است. دیروز هم گفته شد که نام او از دایره تحریم های اتحادیه اروپا خارج شده است.
حمایت عریان از تروریسم
منافقین از ابتدای انقلاب ترور مسئولان نظام را آغاز کردند. ششم تیر 1360 رهبر معظم انقلاب مورد هدف تروریستی این گروهک قرار گرفتند. در هفتم تیرماه ۱۳۶۰، در انفجاری که در دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی رخ داد، آیتالله بهشتی و بیش از ۷۲ تن از مسئولان نظام به شهادت رسیدند. به نوشته سایت هابیلیان طی دو سال ۱۳۶۰ و ۱۳۶۱ تعداد ۳۶۶ مورد ترور مردم عادی در استان تهران توسط اعضای سازمان مجاهدین انجام شد. ۵۳ درصد از این افراد کارمند نهادهای دولتی بودند که ۳۶ درصد آنها شاغل در سپاه، ارتش، بسیجی و شهربانی بودند. بنابراین بقیه ۶۴ درصد ترورشدگان مردمی دارای مشاغل غیرنظامی و آزاد بودند
تیمهای ترور سازمان منافقین، ائمه جمعه را نیز هدف قرار دادند و شخصیتهایی مانند آیتالله صدوقی (امام جمعه یزد)، آیتالله دستغیب (امام جمعه شیراز)، آیتالله مدنی (امام جمعه تبریز) مورد هدف های تروریستی منافقین قرار گرفتند.. تجاوز به خاک ایران با طراحی عملیاتی موسوم به فروغ جاویدان در سال 67 که با پاتک مرصاد خفه شد از اقدامات دیگر این گروهک تروریستی بود
در ۱۲ خرداد ۷۷ بمبگذاری و خمپارهاندازی در سه نقطه تهران با عنوان «سرآغاز مقاومت مسلحانه انقلابی» انجام شد. در اول شهریور ۷۷ سید اسدالله لاجوردی دادستان اسبق دادگاههای انقلاب و رییس سابق سازمان زندانها توسط دو تروریست اعزامی سازمان مجاهدین خلق به شهادت رسید. در ۲۱ فروردین ۱۳۷۸ طی یک اقدام تروریستی دیگر، سرلشگر صیاد شیرازی در حالی که به تنهایی و بدون محافظ عازم محل کار خود بود به شهادت رسید و بالاخره این اواخر همکاری اعضای سازمان مجاهدین با موساد در ترور دانشمندان هسته ای کشورمان را به این فهرست اضافه کنید. خب وقتی دولت عراق تصمیم می گیرد پادگان اشرف مقر اصلی گروهک منافقین را تعطیل و اعضای این گروهک را اخراج کند، دولت کاخ سفید برای فراهم کردن تردد آسان این گروهک در نقاط مختلف دنیا چاره ای جز خارج کردن نام این گروهک از فهرست گروههای تروریستی دارد؟!
این ها فقط نمونه های تازه رویکردهای دوگانه غرب در برخورد با موارد نقض حقوق بشر، در برخورد با پدیده فساد اقتصادی و در برخورد با پدیده هایی است که شعارش گوش دنیا را کر کرده است. اگر لازم به شمردن باشد الی ماشالله از این نمونه ها را می شود شمرد.